Tuesday, October 27, 2009

Konvokesyen USM, 25 Mac 2009Ini adalah rupa tesis saya.... bukan senang nak siapkan nih... banyak halangan, rintangan, suka dan duka..

Adik-adikku bila plak nak siapkan macam gini? i tau, u all mempunyai semangat tinggi untuk siapkan tesis... Selamat berusaha utk adik-adikku tersayang... i sayang u all...
t
TERIMA KASIH !!!
Walaupun dah lama konvokesyen berlalu, saya ingin juga abadikan saat-saat gembira tu disini. Dikesempatan ini, saya ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah memberi sokongan dan dorongan dalam meneruskan kehidupan di USM dulu.
Terima kasih tak terhingga untuk adik-adikku yang tersayang, jasamu yang tak terbalas takkan ku lupa.
Terima kasih kepada Dr. Rohana, Dr. Mohamad, Dr. Nasri, Dr. Nasir, semua kakitangan Pusat Pengajian Sains Kimia dan sahabat-sahabat sekalian. Terlalu ramai untuk disenaraikan disini, bagaimanapun saya ucapkan jutaan terima kasih. Wajah-wajah kalian semua masih segar dalam ingatan.2 comments:

husna said...

uwaaa..
seksa bukan. kami tengah alami skarang disini.

Marsita said...

ape yg bleh dikata....huhuh.... kuatkan semangat...!!! dulu pun i lemah semangat, korang la seme yg menguatkan semangat i.... dan i tau, u all memang boleh....!