Sunday, October 25, 2009

Rumah burung untuk dijual!


Letakkan cebisan roti atau beras untuk memikat burung singgah dan bertamu di laman anda
t
“LAMAN yang indah bukan hanya menjadi santapan mata bahkan turut memikat hidupan lain seperti rama-rama, pepatung dan burung liar untuk singgah mencari makanan. Berikutan itu, hiasi laman anda dengan pelbagai aksesori bagi memudahkan lagi memikat hidupan lain bertamu dan mencari makan seperti meletakkan ‘bird house’ atau rumah burung di sudut taman kediaman”. (Sumber: http://www.bharian.com.my/)

Kepada peminat laman/taman yang berminat untuk memiliki rumah burung yang cantik ni bolehlah menghubungi saya untuk tempahan. Gambar di atas adalah contoh rumah burung yang telah siap hasil kreativiti abang saya. Pelanggan juga boleh mereka cipta sendiri serta menentukan warna rumah burung yang dikehendaki mengikut citarasa masing-masing. Harga boleh dirunding. Terima kasih.
p/s: Moga-moga tak ada la hidupan yang tak diundang berkeluarga disitu... ngeh ngeh ngeh... :)

6 comments:

husna said...

kak sita... akhirnya u memblog jugak... rindu a sama kak sita... cantik la rumah burung diatas...

Marsita said...

abg i yg buat.... cantik buh kat umah baru u nanti... leh ar order...

Anonymous said...

cikde, berkenan sgt ngan umah burung. lama dah cari... camne nak kontek n dpt 1 ni? do contact me back. tQ

- k.wani
udeq05@yahoo.com

Marsita said...

orait.. saya email ea... terima kasih yer

anashe said...

salam,
macam mana saya hendak hubungi untuk membuat tempahan rumah burung?

boleh e mail no fon untuk saya membeli rumah burung yg unik nie.

TQ

nama : anas izzuan
e mail: kakibelibarang@gmail.com

SeputingMawangSeciput said...

Assalamualaikum.....ada buat lagi ke ruamh burung ni..? Boleh tlg email ke gobek_pesa@yahoo.co.uk... Sy berminat nak beli