Thursday, February 17, 2011

Rumah burung untuk dijual #2

Post untuk rumah burung sebelum ini boleh baca DI SINI. 

Hasil tangan Abang Meri .... macam-macam saiz dan rupa... kreatif kan? 
Dulu sekadar hobi, sekarang sudah menjadi bisnes yang hebat! Hehehe... Alhamdulillah...
Dijamin cantik dan bermutu tinggi. 
Harga amatlah berpatutan. 
Tambah koleksi kreatifnya dengan menghasilkan peti surat kayu. Sangat cantik! 

Berminat? Boleh tempah sekarang!


  
Rumah burung.




Peti surat.




Tiang lampu.





p/s: Abang Meri... ada gambar lagi? Meh nak post sini...
.
.
.

15 comments:

anashe said...

salam, saya anas, saya berminat dengan rumah burung yang unik, mcm mana sy nk membeli dan bagaimana cara saya nak order? saya berada di utara semenanjung, Kedah. Disini saya sertakan email saya untuk maklumat lanjut (kakibelibarang@gmail.com)

Terima Kasih

Marsita said...

terima kasih anas...

anashe said...

salam,
saya nak beli rumah burung nie, macamana kak Marsita Oi... lama dok cari nie, tolong bagi information sikit plzzzz...nak beli area kedah ni tak tahu kat mana ada jual.
PENUH HARAPAN

TQ
anas

Marsita said...

waalaikum salam Anas,
terima kasih kerana sudi berkunjung disini. hehehe.... sabar ye... saya ada email kat Anas. saya dah gitau kat abang saya yang pandai buat rumah burung ni. katanya, rumah burung yang dah siap dah habis dijual.nak kena buat yang baru. sekarang abang saya sibuk dengan program sekolah dia. InsyaAllah, siap nanti saya bagitau Anas. Ok... terima kasih ye.

Anonymous said...

Salam...cantik la peti surat tu...brapa rm ye? klu pos ke tg malim, perak brapa rm ye?

*farizatul*

Marsita said...

Terima kasih kepada En. Anonymous. Harga peti surat tu dalam RM 100 tak termasuk harga pos. Pos ke mana-mana pun boleh, Tanjung Malim, Perak lagi la boleh... hehehe... Terima kasih ye...

Harga pos (kalau tak silap), satu kg yang pertama RM10, pertambahan yang seterusnya = tambah RM3 (setiap 1 kg).

Baru terlintas di fikiran, satu idea yang menarik! Akan datang, kami cuba ambil gambar dan timbang berat sekali. boleh lah agak2 kos berapa... :). Tapi penimbang tak ada... huhuhuh

Terima kasih lagi sekali.

EiCH@M said...

Assalam, minat btul saya tgk rumah burung. Sila PM saya tentang harganya.

Terima kasih.

Mengkuang berduri said...

waalaikum salam... apa alamat email cik EiCH@M?

abdlah said...

Assalam Marshita ooih,
Saya pun dok cari nak beli rumah burung ni, isteri saya suruh saya buat malasnyaaa. Jadi boleh tak suruh abang Marshita buatkan untuk saya satu. Nih email saya( abdspk@yahoo.com)

Mengkuang berduri said...

terima kasih en abdlah.. saya akan usulkan pada abang saya tentang hal ni.. terima kasih sekali lagi.

Niena said...

salam..

menariknya! boleh order lagi tak? kalau nak order, macam mana? berapa lama ambil masa nak siap and anta delivery.. email saya k.. tq nurul.haninah@gmail.com

Mengkuang berduri said...

ok... saya email kat Niena. terima kasih jugak kat cik abdlah... ada rumah burung nanti sy bagitau..

terima kasih ye

zamlin said...

mcm mn nk ctc...rumah burung tu bape price...

Naen said...

abg, nk tempah satu la.. ni email saya. fiieq1117@gmail.com. pape nnti roger sane boleh? thanks.

Hijab Valley said...

Salam, bole email sy ttg hrga rumah burung tu. nor.hazlizan@yahoo.com