Wednesday, July 14, 2010

Majlis perpisahan Liyana

7 Julai 2010: Dah lama majlis ni, tapi baru nak post kat blog... singkat je kenal Liyana tak sempat nak buat lab sama-sama. Dengan blog yang dia ada tu, InsyaAllah takkan menjauhkan silaturrahim (kalau dia update sokmo....huhuhu) dan dengan cara tidak langsung dapat mempelajari sesuatu daripada dia. Perbincangan yang menusuk jiwa kat blog dia tu mengenai melayari internet yang tidak bersangkutan dengan kerja pada waktu kerja... huhuhu... terasa you... memang penting internet ni dalam semua bidang terutamanya bidang pendidikan dan aku akan cuba takkan buat benda tak berkaitan dengan kerja pada waktu kerja, buat waktu rehat... bleh ek... Macam yang Liyana kata anda boleh baca lebih jelas disini. Boleh tak nak syok sendiri, nak kata memang duk isi masa dengan internet ni untuk meningkatkan kepakaran diri, meningkatkan ilmu terutamanya ilmu Islam, pendidikan tapi tidaklah sampai 'curi tulang'...


Termasuk hari ni, dah 4 hari lah dia bekerja kat Ranhill-Worley, dekat jer... kat Kerteh tu haaa... ingatkan jauh.... Macam mana ye... ok tak? Moga Liyana sihat sokmo....!

6 comments:

nursakinah said...

miss..sy rindukan tcer yana..sob3x..
sy suka dgn tcer yana yang kuat ni..dan sy jdikan dia idola sy masa kat sekolah dulu sampai sekarang!~Alhamdulillah..akhirnya..dpt eratkan hubungan dgn dia lg dgn blog dia..
tcer yana mengajar kat tati ke??

Marsita said...

wah... awk dah kenal tcher yana sejak sekolah... sy pun suka yana.. yana mengajar kat tati sekejap je, pastu dah tukar kerja kat Kerteh..

nursakinah said...

ooww..ic..huhu..x sangka kita dpt mengenal org yang sama..dunia itu begitu kecil sekali kan miss!~huhu

Marsita said...

yup... so so (you are right!)

nursakinah said...

wa..nihongo(bhsa jpun) miss da smkin baik!~lpas ni boleh la jd nihonjin(org jepun)..

Marsita said...

ala... hehehe... sikit2 ajer... (-->blushing)