Wednesday, September 1, 2010

Berbuka bersama pelajar Polichem

Masak popia goreng untuk majlis tu. Hahaha… gambar inti dan popia yang dah siap digulung. Nasib baik ada housemate yang baik bantu aku gulung dan masakkan sos dia… terima kasih, terima kasih ye… jasamu kukenang..


Lupa la nak amik gambar popia yang dah siap goreng. Tapi, semua orang tau rupa popia goreng macam mana kan…dan lupa gak nak amik gambar pelajar yang join berbuka.

Kat sini, nak kongsi gambar kek cokelat hasil tangan HOD aku…serius sedap. Fresh lagi, baru siap petang terus makan masa berbuka… cantek tak? Serius macam kedai weh, siap ada cokelat rice dan dalam kotak lagi… fuhh.. memang aku jealous la dia dpt buat kek cantik dan sedap macam ni.


"Esok nak masak macam ni jugak la "

(iklan KFC).



“Resepi best meningkat berkadar terus dengan pengaliran keluar wang”.


Huhuhu… takpe2..



2 comments:

husna said...

hahhahaha..
benda sedap kak sita.. bahan pon mahai la skit..
gambaq masa majlis tak dak ka?

Marsita said...

tu la... serius lupa nk amik gambar masa majlis berbuka tu... rugi btol... tu ler majlis pertama kak sita ikot polichem.