Wednesday, January 26, 2011

Boring.....layan makan

Gembira campur takut... Gembira sebab tinggal beberapa hari lagi mau balik... Takut dan berdebar tunggu hari Jumaat untuk pembentangan. English tunggang langgang lagi.. Ayoh Cik jauh, kalau tak boleh juga tolong2 komen dan bagi idea untuk presentation ni...

Dalam keboringan melalui hari-hari disini, layan makan roti ngan pastri di kawasan lapang nan sejuk... hahaha.. best juga makan tengah padang sejuk2 ni.. Ini gambar minggu lepas... tadi pun makan roti lagi kat tepi padang... tapi lupa nak bawa kamera... 

Pertama kali makan roti ni kat Japang... Semua sekali harganya 570 Yen = RM21.60.



2 comments:

Budak Kampung said...

uyyoo.,roti banyok tu 21 inggit lebey??!!mahal tue~~tu basikal cek de ke??

Marsita said...

makan roti mahal tu.. teringin punye pasal, beli jugak... itu basikal pinjam aje..