Monday, December 20, 2010

Alamak... kenapa neh?

Huhuhu... mummy, mummy... nape la tetiba hari ni teringat sangat2 dekat bihun goreng mummy... makan ngan keropok keping + telur rebus... aduyaiii.... huhuhuu.... ssssssssllllrrrrpppp... pastu teringat kat teh panas yang mok ya buat (guna susu marigold free tuh)... adei....

(kalau nak mintak sesuatu daripada mak, cikde panggail la mak = mummy)

Gambar hiasan
Teringat peristiwa Abg Shaari yang mengidam makan kerak bihun goreng... hahaha... kemudian, mak pun dengan penuh kasih dan dengan sengajanya biar bihun goreng tu berkerak hangit. hahaha... kelakosss betul dia tu mengidam kerak. Tapi kan, memang best ar kerak bihun goreng.
..
..
Eh eh eh... mak jangan risau... saje je kita post pasal bihun goreng ni. Bukan teringin sangat2... hehehe... boleh tahan lagi ni... sabaaaaaaaaauuuu... jangan risau ok, kat sini kita makan spaghetti, lebih kurang mcm bihun jugak. Tapi, tetapi dan namun begitu, bihun goreng mak lagiiiii oishi (sedap).... --->>> mak juga ke nak kena masak? cik teh la yang masak kan... ok?

2 comments:

Nadiah Sidek said...

hehe..sabar, sabar..

Marsita said...

huhu.... kesabaran diuji...:).. kena jd mcm nadiah...kuat semangatnye